Pirmą kartą „Halls Winter Rally“ istorijoje lenktynininkai varžysis šešiuose naktinio važiavimo greičio ruožuose – bent dviem daugiau nei pastaraisiais metais. Naktinė varžybų dalis vyks pirmąją festivalio dieną, penktadienį.

Šeštadienį lenktynes sportininkai tęs dienos šviesoje. Du iš dvylikos įprastai tik Utenos apylinkėse vykdavusių lenktynių greičio ruožai drieksis Molėtų rajone. Tai dar viena organizatorių naujovė.

„Sniegas, įšalas, naktiniai važiavimai – vizitinė „Halls Winter Rally“ kortelė ir įdomioji žiemos ralio dalis. Šiemet mums pavyko sukurti kuo patogesnį formatą ne tik dalyviams, bet ir žiūrovams, kurie penktadienį pažiūrėti ralio galės atvykti po darbų, o šeštadienį iki pirmųjų automobilių starto spės išsimiegoti“, - pasakoja žiemos ralio direktorius Ramūnas Kliunka.

„Ieškodami sportinės įvairovės ralį praplėtėme į Molėtų pusę. Tiek sportininkams, tiek Molėtų apylinkių gyventojams šis sprendimas turėtų tapti malonia staigmena. Niekad nebandyti greičio ruožai ir žiūrovų gausa yra tai, ko labiausiai norime“, - tęsia organizatorių atstovas.

Per dvi dienas „Halls Winter Rally“ dalyviai įveiks 114 sportinių kilometrų. Šios varžybos – pirmasis „Lietuvos automobilių ralio čempionato“ etapas. Iš viso šiais metais numatyti septyni LARČ etapai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)