IMATS (International Makeup Artist Trade Show) – tai didžiausias pasaulyje tris dienas vykstantis vizažo specialistų, Oskaru laureatų ir tiesiog makiažo fanatikų šou, periodiškai rengiamas Toronte, Sidnėjuje, Niujorke, Londone, Vankuveryje ir Los Andžele, kur gyvena ir pastarojo IMATS konkurso laureatė Agnė.

„Teptukų mūšis“ – jau kultiniu vizažistų tarpe tapęs konkursas, kuriame dalyvauti atrenkami tik aštuoni talentingiausi vizažo studentai iš viso pasaulio. Patekusi į jų gretas Agnė Skaringa atstovavo Los Andželo Kino Makiažo mokyklą (Cinema Makeup School), kurioje jau anksčiau buvo gavusi stipendiją mokytis aerografo meno.

Rungties metu Agnei teko suremti makiažo teptukus su konkurentais iš Japonijos, Prancūzijos, Čilės, Kinijos, Filipinų, Amerikos ir Ukrainos. Sausio 17 d. per dvi valandas “Teptukų mūšio” dalyviai turėjo savo modeliams sukurti makiažą ir šukuoseną bei užbaigti sceninį įvaizdį Cirko ar Karnavalo tema.

Dabar Agnė Skaringa džiaugiasi ne tik solidžiu laimėjimu. bet ir naujomis pažintimis. Nors anksčiau minėti teisėjai ir kiti minėtini vardai nėra žinomi vizažo menu nesidomintiems žmonėms, tačiau savo industrijoje jie yra vieni svarbiausių asmenų.

„Esu be galo dėkinga už tokią nuostabią galimybę parodyti savo kūrybą visam pasauliui ir būti pirmos vietos nugalėtoja. Tai yra kiekvieno vizažo studento svajonė!“ - iškart po konkurso kalbėjo Agnė duodama interviu daugybei užsienio spaudos atstovų. Mergina už pirmą vietą konkurse gavo 5000 JAV dolerių piniginį prizą ir dar tiek pat vertą kiekį itin kokybiškos kosmetikos. Paklausta apie ateities planus Agnė sakė: „Kiekvieną dieną išmokstu kažko naujo, eksperimentuoju ir nekantrauju kurti, tobulėti ir garsinti Lietuvą“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)