Už krepšininką italai Kauno klubui sumokėjo išpirką ir su M. Kalniečiu pasirašė 1,5 metų sutartį. Lietuvos čempionų gretose Lietuvos rinktinės įžaidėjas per sezoną turėjo uždirbti 450 tūkst. eurų.

Tiesa, „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas vėlų ketvirtadienio vakarą kalbėdamas su Krepšinis.lt nuo komentarų susilaikė.

Po dviejų sunkių traumų pasveikusio Lietuvos rinktinės įžaidėjas vasarą bandė laimę už Atlanto, bet po žaidimo NBA Vasaros lygoje pasiūlymų nesulaukė.

„Žalgiris“ buvo vienintelė Europos komanda, kuri manimi tikėjo ir aš esu pasirengęs atsilyginti už šį palaikymą, – už galimybę vėl žaisti aukščiausiame lygyje Kauno klubo vadovams dėkojo įžaidėjas. – Noriu visiems fanams įrodyti, kad vis dar galiu žaisti krepšinį“, – viename interviu Eurolygos televizijai kalbėjo jis.

Bet panašu, kad neįrodė: stipriausiame Senojo žemyno turnyre lietuvis tūnojo tarsi savo paties šešėlyje. 195 cm ūgio gynėjas per 24 aikštelėje praleistas minutes vidutiniškai rinko 7,2 taško ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Iki šio sezono Kaune užaugęs M. Kalnietis su „Žalgirio“ marškinėliais Eurolygos komandų arenose bėgiojo šešis sezonus, o legionieriaus duonos pabandė 2012-ais persikėlęs į Krasnodaro „Lokomotiv“ komandą.

Penktadienio akistata su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa taps atsisveikinimo rungtynėmis. Prie naujosios komandos gynėjas turėtų prisijungti jau kitą savaitę ir Klaipėdoje mesti iššūkį „Neptūnui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (453)