Proga pasitaiko nebent tada, kai einame į kino teatrą, bet ir tai nesu didelė gerbėja, galiu apsieiti. Žinau tik tai, kad šis tortas bus gaminamas dar ne kartą ir vis su kitokiais priedais!

Reikės:

~180 g paruoštų spragėsių;
120 g sviesto;
400 g „Marshmallow“ zefyrų;
~200 g saldžių lazdelių;
~150-200 g „M&M“ arba kitokių įvairių dražė saldainiukų;
1 mėgstamo šokoladuko.

Eiga:

Į didelį puodą (kad tilptų visi produktai) sudedame sviestą, kaitiname ant silpnos ugnies, kol šis ištirps. Suberiame zefyriukus, dažnai maišome, kol gausis vientisa masė. Tuomet sudedame spragėsius, laužytas saldžias lazdeles, smulkiai supjaustytą šokoladuką ir saldainiukus, viską gerai ir greitai išmaišome.

Gautą masę sudedame į kepimo formą. Pačioje pradžioje visa spragėsių masė yra labai lipni ir tąsi, todėl torto suspaudimui/suslėgimui puikiai tiks kepimo popierius, t.y. ant torto dedame kepimo popierių ir su ranka spaudžiame tortą, kad neliktų tarpelių. Kepimo popierių nuimame.

Tortą laikome šaldytuve apie 3-4 valandas.

Skanaus!