Ingredientai
Vištų krūtinėlės
2
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Vištienos prieskoniai
2
šaukšteliai
Bazilikai
2
šaukšteliai
Pievagrybiai
12
vnt.
Grietinėlė
150
ml
Druska
pagal skonį
Juodieji pipirai
pagal skonį
Kiaušiniai
1
vnt.
Kukurūzų miltai
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlę perpjaukite per pusę išilgai ir įtrinkite česnaku bei pagardinkite vištienos prieskoniais, baziliku.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite susmulkintas paprikas bei pievagrybius. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, suberkite pipirus, druską ir kaitinkite nuolatos maišydami, kol grietinėlė sutirštės.
Paruoštą įdarą dėkite ant vištienos filė, prieš tai patepę ją sutirštėjusiu grietinėlės padažu.
Krūtinėlę susukite ir užtvirtinkite smeigtuku.
Aptepkite plaktu kiaušiniu ir apvoliokite kukurūzų miltuose.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Atsiliepimai