Tik siūlau gaminti iš mažų kiaušinių, nes kaip matote, aš gaminau iš didelių, tai gavosi nemažos „bombikės“!

Reikės:

500 g kiaulienos faršo;
500 g vištienos faršo;
10 kiaušinių;
prieskonių (persiladas, maltos mėsos prieskoniai, čia jau kas kokius prieskonius mėgsta)
pusė stiklinės manų kruopų;
džiuvėsėlių

Eiga:

Sumaišome kiaulienos ir vištienos faršą, įmušame 4 kiaušinius, įmaišome manų kruopų, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome. Masė turi nelipti prie rankų, jei limpa dar įdedame manų kruopų.

Viską gerai išmaišius paliekame pastovėti 10-15 minučių ir vėl viską gerai išmaišome.

Išverdame 6 kiaušinius. Masę padaliname į 6 dalis, padarome „blynelius“ ir aplipiname kiaušinius, apvoliojame džiūvėsėliuose ir iš visų pusių, šiek tiek apkepame keptuvėje. Dedame į orkaitę, kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 minučių.

Skanaus!