Suaugusių žmonių reikalas – gyventi kartu ar atskirai, bet kuo kaltas Kimas? Juk tai ne baldas, kurį gali palikti, kad ir lauke. Tačiau tiems žmonėms Kimas buvo menkesnis už baldą, nes baldus jie pasidalino.

Kai buvęs šeimininkas atvedė Kimą į prieglaudą, matėme, kaip jam buvo svarbu „nusikratyti“ Kimu. Išklausėme didelę graudžią istoriją apie skyrybas ir apie tai, kad „nėra jokių sąlygų toliau laikyti Kimą“.

O Kimas tik tyliai stovėjo ir prisiglaudęs prie to žmogaus kojų stebėjo, kaip „stengiasi“ jo buvęs šeimininkas sugraudinti prieglaudos savanorius, pasakodamas savo istorijas.

Kai Kimą nuvedėme į voljerą, šunelis dar ilgai žiūrėjo į prieglaudos vartus, pro kuriuos iš laimės kaip ant sparnų net neatsisukdamas išlėkė jo buvęs šeimininkas.

Dabar Kimas globojamas „Beglobio“ prieglaudoje, esančioje Skydo g. 44a, Vilniuje. Kaip ir minėjome, Kimas yra labai protingas, tvarkingas ir paklusnus šunelis, skiepytas, paženklintas, jam maždaug 4 metukai.

Norintys priglausti Kimą savo namuose ir tapti jo atsakingais bei mylinčiais šeimininkais, gali skambinti tel. 8 684 74 049 arba rašyti el. paštu info@beglobis.com.