J. Petrovos žodžiais, incidentas įvyko dar gruodžio mėnesį, prieš pat Naujųjų metų šventes. Viename vakarėlyje kartu su D. Kovalskiu ir S. Zolotova dalyvavusi mergina tikina, jog buvo žiauriai sumušta be jokios priežasties. Sumušimų nuotraukas galite išvysti čia.

„Gruodžio 12-osios naktį dalyvavau savo artimos draugės vyro gimtadienyje. Tarp svečių buvo ir D. Kovalskis bei jo mergina S. Zolotova. Jie, žinoma, išgėrė, o vėliau ėmė prie manęs kabinėtis.

Kažkodėl aš kėliau Denisui agresiją. Jis ėmė bjauriai su manimi kalbėtis, motyvuodamas tuo, jog su jo mergina šneku nepagarbiu tonu.

Nesuprantu. Galbūt Silvija ir Denisas užvartojo kokių nors narkotikų per vakarėlį ir tai sukėlė jiems agresijos priepolius? Denisas man vos netrenkė! Skubiai paskambinau savo vaikinui ir paprašiau jo atvažiuoti.

Po 40 minučių jis jau buvo vietoje. Tačiau vos tik aš sugrįžau į patalpas, kuriose vyko vakarėlis, Denisas mane užsipuolė. Jis trenkė kumščiu man į veidą. Kraujas bėgo upeliais... Iš nugaros mane talžė ir Sofija, vėliau – ir trankė mano veidą į asfaltą. Visa laimė, kad laiku buvo iškviesta policija“, – portalui „Super.ru“ teigė J. Petrova.

Anot žiauraus smurto aukos, ji vis dar negali pamiršti lemtingos nakties. Moteris tikina, jog tuo metu jau tris savaites laukėsi vaikelio.

„Gydytojai man nustatė smegenų sutrenkimą. Be to, praradau vaikelį. Silvija spardė man tiesiai į pilvą. Be to, jiedu sugadino man daugybę daiktų: naujutėlius kailinius, vardinį šalikėlį, kelnes...“, – skundėsi J. Petrova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)