„Šį futbolininką pirmą kartą pamačiau, kai Milano akademijos reikalais lankiausi Italijoje. Nepaisant savo jauno amžiaus, jis iškart į save atkreipė dėmesį. Dabar situacija tokia, kad Vaidotas Šilėnas traumuotas, tad mums buvo būtina stiprinti kairiojo gynėjo poziciją. Ir sustiprinome“, - savo sprendimą komentavo „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

„Šiuo metu su „Trakais“ dirba Arūnas Klimavičius, Edgaras Žarskis, Martynas Dapkus, keli užsieniečiai, tačiau apie juos kol nėra kontraktų – nėra ką kalbėti. Sezonas nenumaldomai artėja, tad viską sužinosite gana greitai“, - apie peržiūroje dalyvaujančius futbolininkus teigė V.Lemežis

Pats M. Broli džiaugiasi sutvarkęs juridinius formalumus.

„Trakai“ yra mano pirmas užsienio klubas, apie kurį per Milano akademiją girdėjau labai gerų atsiliepimų. Pirmas įspūdis geras – jaučiuosi tikrai labai gerai“, - teigė pirmasis šių metų „Trakų“ naujokas.

Jau šį šeštadienį Rygoje riteriai žais antras kontrolines rungtynes su „Skonto“ komanda. O sezoną oficialiai pradės vasario 28 dieną supertaurės rungtynėmis su Vilniaus „Žalgiriu“. Ši dvikova numatyta sostinės „Sportimos“ manieže.