Eurolygos vicečempionė, Europos čempionė ir dabartinė Vilniaus „Kibirkšties“ strategė vadovaus vyrų komandai, kurioje bus tokios žvaigždės kaip Virgilijus Alekna, Ramūnas Šiškauskas, Deividas Šemberas, Valdemaras Chomičius ar Donatas Montvydas.

Garsių vyrų komandoje žais ir krepšinio mecenatas, „Olifėja“ prezidentas Antanas Muraška.

„Olifėja“ vadovas pats iki šiol žaidžia krepšinį yra ne tik aistringas šios sporto šakos gerbėjas, kuris jau daug metų remia krepšinį.

Būtent „Olifėja“ ištiesė pagalbos ranką, kai pernai moksleivių lygą paliko generalinis rėmėjas. A.Muraškos vadovaujama įmonė tapo pagrindine šios krepšinio piramidėje labai svarbios lygos rėmėja.

Be jau minėtų garsių savo srities profesionalų, vyrų komandos garbę taip pat gins Lietuvos rinktinės gydytojas Rimtautas Gudas, krepšinio teisėjas Romualdas Brazauskas, policijos generalinis komisaras Linas Pernavas ir NATO pajėgų karys iš Ispanijos Juanas Carlosas Castro Ortizas.

Utenoje vyksiančioje „Visų žvaigždžių“ dienoje žiūrovų lauks daug pramogų: tritaškių konkursas, kuriame dalyvaus ir pasaulio rekordininkė Ela Briedytė. Įgūdžių konkurse išvysime Lietuvos ir Utenos talentus.

Susirinkusius ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir savo dainomis linksmins Donatas Montvydas, žaviosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos, televizijos projekto „Lietuvos talentai“ žvaigždės, šokių kolektyvas „Aušrinė“, o renginį ves Mindaugas Stasiulis.

Naujų įspūdžių ir tikrų Lietuvos žvaigždžių šventė – Utenoje sausio 24 dieną 15 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)