Seksualiausias pasaulio benamis – 33-ejų Rafaelis Nunesas. Jį nufotografavo viena turistė Brazilijoje. Benamio nuotrauka vos per kelias dienas tapo tikra sensacija: ja pasidalijo daugiau nei 40 tūkstančių žmonių.

Vėliau paaiškėjo, kad šis vaikinas iš tiesų buvo modelis, o benamiu tapo dėl žalingų įpročių – narkotikų vartojimo. Vis tik tokį gyvenimą jam teko gyventi tik metus. Vaikinas rado savyje jėgų atsitiesti ir vėl kibti į gyvenimą.

Benais Rafaelis Nunesas

Seksualiausias pasaulio daktaras – Mike'as iš Niujorko. Vaikinas socialiniuose tinkluose mielai dalijasi įspūdžiais iš savo darbo ir nuotraukomis, kuriose išties atrodo kaip modelis.

Jo „Instagramo“ anketą seka gerokai daugiau nei milijonas gerbėjų iš viso pasaulio.

Daktaras Mike'as

Seksualiausias pasaulio sukilėlis – siras, nešantis ginklą. Ši nuotrauka žaibiškai paplito internete.

Tiesa, komentatoriai, neneigę susižavėjimo šio vaikino grožiu, negailėjo ir komentarų: „Kaip jis gali būti pačiame karo įkarštyje su tokia tobula šukuosema?“, „Jei turėsi mirti, pasoistenk, kad tai gerai atrodytų“.

Sirų sukilėlis

Seksualiausias pasaulio mokytojas – Pietro Boselli. Jo pamokų klausiusios mokinės netikėtai atrado, kad šis gražuoliukas – ne tik moko vaikus matematikos, bet ir yra garsus modelis, kurio „Instagram“ anketą seka beveik milijonas sekėjų.

28-erių Pierto nuotrauka pirmą kartą internete pasirodė 2014-aisiais.

Mokytojas Pietro Boselli

Seksualiausias pasaulio kalinys – Jeremy Meeksas. Nuotrauka, kurią Stokholmo policija paviešino savo socialiniame tinkle, netrukus ėmė plisti internete.

Šį vaikiną pastebėjo ir modelių agentūros, tačiau šios sėkmės teks palaukti. Jeremy 2015 pradžioje išgirdo nuosprendį – už ginklo panaudojimą dvejus metus turės praleisti nelaisvėje.

Kelinys Jeremy Meeksas

Seksualiausia pasaulio medicinos seselė – Kaicyre Palmers. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji dalijasi daugybe nuotraukų, kuriose atrodo išties seksualiai.

Vis tik internete paplitus šiam nuotraukų koliažui, mergina netrukus internautų buvo tituluota seksualiausia pasaulyje sesele.

Sesele Kaicyre Palmers

Seksualiausia pasaulyje prezidentė – Kroatijos prezidentė Kolinda Grabar-Kitarovič. Šios prezidentės nuotraukų koliažas žaibiškai ėmė sklisti internete ir internautai netruko pastebėti trykštančio jos seksualumo.

Vis tik netrukus paaiškėjo, kad ne visos nuotraukos, už kurias buvo liaupsinama Kolinda, yra jos. Kai kurios iš pasklidusių nuotraukų buvo modelio Coco Austin.

Prezidentė Kolinda Grabar-Kitarovič.

Seksualiausia internetinė sukčė – Kristina Svechinskaya. Mergina tikrai ne iš kelmo spirta – ji sugebėjo apsukti aplink pirštą daugybę žmonių ir iš jų bankų sąskaitų pasisavino 139 milijonus dolerių.

Kristina Svechinskaya
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)