Ingredientai

Šiais produktais pakeiskite ar papildykite jums įprastą ir pastebėsite, kad papildomi kilogramai ima tirpti savaime.

Gaminimo eiga

1. Nesaldus migdolų pienas

Jei norite sulieknėti, vietoje pieno imkite vartoti nesaldintą migdolų pieną. Nesaldintamo migdolų pieno stiklinėje yra 30 kalorijų, jame nėra sojos, cukraus, laktozės, gliuteno, mononatrio glutamato. Galima įpilti nesaldinto migdolų pieno į kokteilius arba gerti jį vieną.

2. Stevija

Stevija – puikus liekninantis komponentas į arbatą, kavą, limonadą, kokteilius. Stevija yra žolelė, ji 200 – 300 kartų saldesnė už cukrų. Būna pirkti skysčio su stevija arba stevijos miltelių.

3. Obuolių sidro actas

Į vandenį įberkite stevijos, imbiero, įspauskite citrinos sulčių ir įpilkite obuolių sidro acto. Šis gėrimas ne tik skanus, bet ir lieknina. Obuolių sidro actas mažina cukraus lygį kraujyje, neleidžia kauptis organizme riebalams.

4. Citrina

Vienoje citrinoje – mažiau nei 1 gramas cukraus, tad citrinos sultys – puikus komponentas vasaros gėrimams. Galite įmesti citrinos griežinėlį į vandens stiklinę, galite įspausti citrinos sulčių į sulčių kokteilius, vaisinius kokteilius, į žaliąją ar juodąją arbatą.

5. Liesas kefyras

Gali atrodyti, kad liesas kefyras yra beskonis, bet taip nėra, be to, jis – puikus baltymingas komponentas kokteiliams. Kalorijų liesas kefyras visgi turi, į kokteilį pilkite ne daugiau stiklinės. Liesame kefyre daugiau liekninančių probiotikų negu jogurte.

6. Žalioji citrina

Žaliosios citrinos sparčiai lieknina, jų galima dėti į visus vasaros gėrimus. Jose esantis vitaminas C stiprina imunitetą. Žaliosios citrinos valo, detoksikuoja organizmą, sparčiai lieknina.

7. Kiviai

Patys kiviai riebalų nedegina, bet yra puikūs liekninančių gėrimų komponentai. Kiviuose mažai kalorijų, daug ląstelienos, antioksidantų, vitamino C. Kivių galima dėti į kokteilius, sulčių kokteilius, netgi į vandenį. Kiviai mažina streso hormonų lygį, reguliuoja cholesterolį, lygina raukšles.

8. Greipfrutai

Greipfrutuose gausu vitaminų, antioksidantų, ląstelienos, likopeno, greipfrutai detoksikuoja organizmą, lieknina. Kadangi greipfrutuose gausu vandenyje tirpstančios ląstelienos, ilgiau jausitės sotūs, nepersivalgysite. Įsidėkite kelis greipfruto griežinėlius į vandens stiklinę. Gerkite šviežiai spaustų greipfrutų sulčių – gaivus ir labai skanus gėrimas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai