Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Ištirpinkite mieles nedideliame kiekyje šilto vandens (dalį vandens palikit, jo reikės vėliau).

Į ištirpintas mieles įdėkite 2-3 šaukštus miltų ir išmaišykite, kol gausite vientisą masę.

Ją pridenkite plona medžiagos skiaute ir apie 30 min palaikykite šiltoje vietoje.

Ant darbastalio išpilkite likusius miltus ir ant jų padėkite mielių masę bei įberkite druskos.

Viską išminkykite iki minkštos, tačiau tvirtos tešlos.

Lėtai pildami likusį šiltą vandenį paminkykite dar apie 10 min, kol tešla taps labai elastinga.

Tešlą padalinkite į keturias dalis ir iš kiekvienos iškočiokite po picos padą.

Ant picos pagrindo užtepkite ploną sluoksnį alyvuogių aliejaus ir pomidorų tyrės, gana gausiai apiberkite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Ant viršaus uždėkite supjaustytus konservuotus pomidorus arba šviežius be žievės ir užberkite kubeliais pjaustyto mocarelos sūrio.

Pabarstykite bazilikais.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai