„Tečių klubas mano studijoje formuojasi. Šaunuolis Soliaris. Ir jis sūnui dainą parašė. Labai gražiai apie tą dainą papasakojo“, – rašė Stano ir pasidalino Soliario žodžiais.

Soliaris atskleidė, jog naują dainą parašė, kai jo sūnus stipriai susirgo: „Praėję metai man buvo nuostabūs. Didžiausias stebuklas, koks tik nutinka gyvenime, nutiko ir man – gimė sūnus. Tiek emocijų, kiek suteikia jis, man nesuteikia niekas, o išgyvenimai ir jausmai yra pagrindinis kūrybos variklis. Vasarą Vėjas susirgo ir buvo paguldytas į ligoninę, maniau išprotėsiu, beprotiškai norėjau perimti jo blogą savijautą, jo ligą, kad tik jam viskas būtų gerai, bet negalėjau, buvau visiškai bejėgis, o tai siaubingai slėgė. Būtent šis išgyvenimas pastūmėjo sukurti dainą „Juodi angelai“. Ji skirta Vėjui. Kol mano žmona Audra su juo gulėjo ligoninėje dienomis būdavau kartu, bet vakare vienam grįžus namo vis vien negalėdavau nurimti, tuomet ir išliejau begalinę meilę Vėjui ir Audrai dainoje.“

DELFI primena, jog Soliaris su sužadėtine Audra Endzinaite sūnaus susilaukė praėjusią žiemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)