Ingredientai
Bulvės
6
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Šparaginės pupelės
1
sauja
Pomidorai
2
vnt.
Juodosios alyvuogės
16
vnt.
Tunas
1
indelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Alyvuogių aliejus
šlakelis
Garstyčios
1
šaukštas
Grietinė
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves ir kiaušinius išvirkite. Atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustykite pusės ar vieno kąsnio gabaliukais.
Šparagines pupeles virkite apie 5-6 minutes.
Pomidorus supjaustykite, tuną nusunkite.
Garstyčias, grietinę, druską ir pipirus sumaišykite dubenyje.
Į dubenį su pagamintu padažu sudėkite virtas bulves ir viską gerai išmaišykite.
Atskirai sumaišykite šparagines pupeles, pomidorus, alyvuoges ir tuną.
Lėkštėse sluoksniuokite: įdėkite bulvių su padažu, ant viršaus daržovių su tunu ir galiausiai apibarstykite kiaušiniu.
Užberkite maltų pipirų, druskos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Atsiliepimai