Šio modelio prototipas buvo pademonstruotas beveik prieš metus ir pasikeitė nedaug. Inžinieriai pakoregavo tik detales: bamperių ir lempų formas, durelių rankenas.

Salone – tradiciniai šio modelio atributai: oda, natūralus medis ir aliuminis. Automobilis aprūpintas 360 laipsnių vaizdo kameromis, sėdynės turi net 30 valdiklių, masažo, šildymo ir ventiliacijos galimybes, o adaptyvi kelionės kontrolė automatiškai apsaugos nuo priekinio susidūrimo.

Ant galinės sėdynės įsitaisiusiems keleiviams – atskiras multimedijos sistemos ir klimato kontrolės nustatymų valdymo blokas.

Kol kas „Continental“ montuojamas tik vienas variklis – trijų litrų darbinio tūrio V6 benzininis agregatas su dviem turbinomis, kurio išvystoma galia 405 AG, o maksimalus sukimo momentas – 542 Nm.

Automobilis varomas visais ratais ir turi traukos kiekvienam ratui kontrolės sistemą. Pakaba gali būti nustatoma standartinio, komfortiško ir sportiško veikimo režimais, atitinkamai pakinta ir vairo stiprintuvo veikimas.

Prekyba naujuoju „Lincoln Continental“ šį rudenį startuos JAV ir Kinijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)