Sapnas: stovite ant uolos krašto ir staiga krentate į prarają.

Interpretacija:

Sapnai apie kritimą gali būti siejami su pojūčiu, kad prarandate kontrolę, gali rodyti, kad jaučiatės nesaugus, nepalaikomas. Jei sapnuojate, kad krentate, nes iš po kojų slysta žemė, ar kokį kitą variantą, tai galima interpretuoti įvairiai.

Bendra kritimo interpretacija svarbiausia, tačiau svarbu – smulkmenos. Žmogaus asociacijos su sapno detalėmis bus labai įvairios. Trumpai tariant, nors sapnas apie kritimą dažnas, detalės kiekvienu atveju skirtingos.

Sapnas: staiga dingo balsas, negalite pasikviesti pagalbos.

Interpretacija:

Medikų teigimu, tai gali būti ne šiaip sapnas, o miego paralyžiaus padarinys. Per REM miego fazę miego ciklą, per kurį sapnuojame, organizmas patiria vadinamąją REM atoniją – natūralų paralyžių REM fazėje. Psichologiškai esame paralyžiuojami, kad kūnas būtų apsaugotas nuo judesių miegant. Paralyžius praeina, pasibaigus REM fazei.

Laikotarpis tarp miego ir pabudimo gali būti išgyvenamas kaip sapnas. Pabudimo stadijoje gali apimti jausmas, kad žmogus negali judėti, kalbėti, kartais kvėpuoti.

Sapnas: viešoje vietoje esate nuogas.

Interpretacija:

Tokius sapnus dažnai lydi gėdos jausmas. Tai gali būti susiję su pažeidžiamumu. Tačiau jei esate nuogas ir nejaučiate gėdos, tai gali reikšti ką kita – kad žmogus nori būti pamatytas, nori, kad juo žavėtųsi.

Sapnas: staiga iškrenta dantys.

Interpretacija:

Esate nerimastingas žmogus? Tai gali būti sapno forma pasireiškiantis nerimas. Tai gali būti nerimas dėl pajėgumo, kompetencijos, stiprybės, gebėjimo pasiekti trokštamo dalyko. Toks sapnas gali būti siejamas su permainų, pokyčių laiku.

Sapnas: jus vejasi.

Interpretacija:

Viskas priklauso nuo to, kas jus vejasi. Dažnai žmones vejasi pabaisos. Pabaisa gali įkūnyti netaktą, priklausomybę ar skolą. Jei sapne jus vejasi asmuo, kurį pažįstate, informatyvesnės yra su tuo žmogumi susijusios asociacijos. Atsiminkite, kad sapnuojami žmonės gali būti kitų žmonių ar mūsų pačių aspektų pakaitalai.

Sapnas: sapnavote dienos įvykį ar vietą, kurioje užmigote.

Interpretacija:

Dažnai sapnuojama tai, kas įvyko dieną. Dažnai sapnai susideda iš minčių, dienos įžvalgų, įvykių.

Sapnas: užimate įtakingą postą – esate įmonės direktorius, prezidentas, karalius, religinis vadovas.

Interpretacija:

Atrodytų, sapnuoti valdžią didinga. Iš tiesų tokius sapnus sapnuojantys žmonės gyvenime neužima įtakingo posto. Taigi toks sapnas – savotiška kompensacija, sapnas atspindi realybėje jaučiamą bejėgiškumą.

Sapnas: esate prašmatnioje puotoje, su mirusiu giminaičiu ar sapnuojate kokį kitą realiai neįmanomą scenarijų.

Interpretacija:

Tokio pobūdžio sapnai gali reikšti poreikį praturtinti realybę fantazija. Sapnuoti puotą reiškia norą patenkinti negauto patiekalo alkį. Sapnuoti mylimą mirusį žmogų – noras sugrąžinti jį į gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)