„Žvaigždžių duetai“ žiūrovus šį sezoną pradžiugins ne vienu žinomu, bet jau pasiilgtu veidu – vienu tokių tapo aksominio balso savininkė Vilija Pilibaitytė-Mia su savo partneriu Timūru Augucevičiumi.

Debiutinėje šou laidoje Mia, tiesiog žėrinti jaunatviškumu, energija ir žarstanti moteriškumo kerus, žiūrovams pasirodė vilkėdama žaismingai išpieštą suknelę, kuri puikiai derėjo prie jos ir Timūro atliekamo kūrinio.

Rodos, vertinimo komisijai nebuvo prie ko prikibti, tačiau čia žodį tarė „Žvaigždžių duetų“ vertinimo komisijos naujokas, įvaizdžio, etikos ir estetikos guru bei kelių populiarių stiliaus vadovų autorius Eugenijus Skerstonas, kuris tiesiog sudejavo, išvydęs dainininkės pėdkelnes.

Eugenijus Skerstonas. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

„Tos kojinės...“, - E.Skerstonas jau norėjo išsamiau aptarti, kur ir kaip suklydo atlikėja, tačiau buvo pertrauktas kitų komisijos narių, panorusių aptarti tik dainos atlikimą.

Vilija Pilibaitytė-Mia. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Iš Mios veido mimikos buvo galima įtarti, kad ją E. Skerstono pastaba užgavo, tačiau pati dainininkė, duodama interviu portalui KLUBAS.lt, tikino, jog ją įskaudinti skaudu.

„Į sceną tu gali eiti kaip nori, kaip tik save įsivaizduoji. Galiu ateiti su triko – jei tik man tai priimtina, - sakė Mia. - Mes bandėme iš to padaryti juoką. O mane užgauti apskritai yra sunku. Nedalyvaučiau nė viename projekte, jei nesugebėčiau priimti kritikos. Kritika...Ji per vieną ausį įėjo, per kitą išėjo. Kiek yra žmonių – tiek ir nuomonių. Gal kitą kartą aš ateisiu mūvėdama trimis pėdkelnėmis, ir visos jos bus „nedamautos“.

Tik kiek vėliau užkulisiuose paaiškėjo „pėdkelnių detektyvo“ paslaptis – pasirodo, Mia scenoje pasirodė su pernelyg tamsiomis pėdkelnėmis.