Jo metu intensyviai buvo ieškoma asmenybių, kurių gyvenimo istorijos ir pasiekimai įkvepia būtų geresniais, ryžtingesniais, neprarasti vilties net užpuolus gyvenimo negandoms. Tų, kurių veikla ir darbai garsina Lietuvos vardą, o meilė ir atsidavimas darbui skatina apsidairyti aplinkui ir nebijoti ištiesti pagalbos ranką.

„Gražūs pavyzdžiai patraukia labiau nei tūkstančiai žodžių. Jie kelia pasididžiavimą ir primena, kiek daug gali kiekvienas iš mūsų“, - sako projektą globojanti Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

DELFI publikavo 24 tekstus apie išskirtines asmenybes: jaunus ir ambicingus žmones, siekiančius savo svajonių bet kokia kaina, pareigūnus, kurie rizikuodami savo gyvybėmis puola į pagalbą kitiems, motinas, kurios dėl savo ir vaikų gyvenimo gerovės pasiryžusios nuversti kalnus, medikus, žmogaus teisių aktyvistus ir menininkus. Visų jų istorijos - ypatingos.

Atėjo metas išrinkti pačius geriausius. DELFI kviečia skaitytojus balsuoti už labiausiai jiems patikusius herojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)