Ingredientai
Avižiniai dribsniai
300
g
Kopūstai
300
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Avižinius dribsnius užpilkite šiltu vandeniu ir palikite pusvalandžiui, kad išbrinktų.
Kopūstą smulkiai sutarkuokite.
Morką smulkiai sutarkuokite ir apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytu svogūnu ir išspaustu česnakų.
Avižas nusunkite, sumalkite ir sumaišykite su kopūstais, morkomis, kiaušiniais ir prieskoniais.
Gerai išminkykite ir lipdykite nedidelius kotletukus.
Kepkite įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.
Atsiliepimai