Kompanijai įteiktas geriausios 2016 m. inovacijos apdovanojimas už žvejybai skirtą įrenginį „Deeper Fishfinder“. Įrenginys nugalėjo belaidžio išmaniojo telefono priedų kategorijoje.

Šis išmanus prietaisas, prijungtas prie telefono, tampa gudriu žuvų ieškikliu, kuris bet kuriam žvejui garantuoja gerą reputaciją ir laimikį.

Minėtasis prietaisas yra hifrolokatorius, skirtas vandens telkinio dugno reljefui tirti ir nustatyti žuvingoms vietoms. Be to, jis gali matuoti vandens temperatūrą ir gylį, suteikia daug kitos informacijos apie žvejybos sąlygas ir aplinkybes. Įrenginiu surinkta informacija atvaizduojama išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ekrane.

 „Deeper“

Žinios, kad kompanija gavo apdovanojimą, pasklido dar gruodžio pradžioje. Šiuo metu vykstančioje technologijų parodoje „CES 2016” kompanijos atstovai pasveikinti ir gavo apdovanojimus.

„Deeper Fishfinder“ - pirmasis žvejybos prietaisas, kuris buvo apdovanotas šios mugės organizatorių.

Be to, iš anksčiau žinoma, kad tai – pirmasis lietuvių kurtas prietaisas, kuriuo prekiaujama korporacijos „Apple“ parduotuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)