Ingredientai
Margarinas
200
g
Varškė
400
g
Kiaušinių tryniai
2
vnt.
Cukrus
1
stiklinė
Razinos
1
stiklinė
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Miltai
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Margariną ištirpinkite ir išsukite su cukrumi ir kepimo milteliais.
2. Įmuškite kiaušinius, suberkite varškę ir labai gerai išmaišykite.
3. Suberkite išmirkytas razinas ir gerai išmaišykite.
4. Įberkite miltų ir gerai išminkykite.
5. Iškočiokite pusės centimetro storio blyną ir stikline išspauskite apskritimus.
6. Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite, kol gražiai apskrus.
7. Ištraukite iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingi riebalai.
Skanaus!
Atsiliepimai