„Visas pasaulis gali galvoti apie mane tai, ką nori. Tačiau aš į lovą guluosi visiškai švaria sąžine ir miegu ramiai. Negalime gyventi mąstydami apie tai, ką kiti apie mus galvoja. Netgi pats Dievas negali įtikti visam pasauliui“, – rėžė C. Ronaldo, duodamas interviu „El Mundo“ kuruojamam žurnalui „Papel“.

Nors visas interviu bus publikuotas tik sekmadienį, dalis jame išsakytų minčių jau paplito internete.

„Aš esu toks, koks esu, ir tikrai nepasikeisiu. Jei manęs prašo būti geresniu, aš bandau tai daryti, tačiau pasikeisti žmonėms yra labai sudėtinga, – apie savo asmenybę kalbėjo portugalas. – Yra žmonių, kurie mane mėgsta, yra žmonių, kurie manęs nekenčia, kurie sako, kad esu pasipūtęs ir švaistūnas. Tačiau tai yra mano sėkmės dalis. Viską dariau tam, kad būčiau geresnis.“

Ypač daug replikų susilaukė ne tik C. Ronaldo mintis apie Dievą, bet ir pareiškimas apie norą būti karaliumi.

„Tapęs tėvu aš pasikeičiau, jaučiuosi gerai, kai daugiau ar mažiau padedu kitiems. Tačiau, nepaisant visko, aš noriu gyventi kaip karalius ir mėgautis visais gyvenimo malonumais, kai mano profesionalo karjera bus užbaigta“, – rėžė futbolininkas.

Tiesa, C. Ronaldo tvirtino nesantis arogantiškas.

„Aš nenoriu provokuoti, man viskas išeina natūraliai. Tiesiog nemoku pralaimėti, todėl mano elgesys varžovams ir futbolo žiūrovams gali atrodyti nepagarbus“, – pažymėjo futbolo superžvaigždė.

„Būdamas 11 metų aš pats lygindavau savo drabužius, gyvenau, kaip ir kiti pasaulio vaikai ir ilgainiui mentaliai stiprėjau. O kažkuriuo metu supratau, kad esu sutvertas tam, jog būčiau geriausiu“, – pareiškė portugalas.