Nemaloni istorija prasidėjo Kalėdų rytą, kuomet savo paskyroje Natalija Bunkė paviešino asmenukę, kurioje užfiksuota ji su savo mylimuoju, krepšininku Vilmantu Diliu bei jos buvęs sutuoktinis Danielius Bunkus su nauja mylimąja Justina Stambrauskaite.

(Iš kairės į dešinę): Vilmantas Dilys, Natalija Bunkė, Justna Stambrauskaitė, Danielius Bunkus. facebook.com nuotr.

„Mūsų šeimyna sveikina jūsų šeimyną su Kalėdomis“, - po šventine, džiugia ir taikia atmosfera spinduliuojančia nuotrauka brūkštelėjo Natalija Bunkė, taip savo pavyzdžiu įrodydama, kokios mielos yra jaukumu ir ramybe spinduliuojančios Kalėdos.

Nors keli tūkstančiai Natalijos Bunkės gerbėjų spustelėjo „patinka“, o arti šimto žmonių nepatingėjo ir pažerti komplimentų, atsirado ir tokių, kurie savo šaukštais deguto sugadino medaus statinę. Kai kurie komentatoriai iš tiesų perlenkė lazdą, komentuodami garsių žmonių tarpusavio santykius, tad galbūt ypatingos nuostabos nekelia tai, jog galų gale Danielius Bunkus neišlaikė.

„Tik tikrai protingi žmonės gali suprasti, kaip įmanoma net ir išsiskyrus toliau bendrauti gražiai tarpusavyje. Į daugumos komentatorių protą net neapeliuoju, jie jo niekada neturėjo ir niekada neturės. Nieko čia nebandom įtikinti ar parodyt. Tiesiog gyvenam savo gražų, linksmą ir visa ko kupiną gyvenimą. Ir velniop jus, negatyvūs komentatoriai! We just fckn don't care!“, - neapsikentęs kai kurių komentatorių įžeidžiančių replikų brūkštelėjo Danielius Bukus.

Vėliau jo tonas dar labiau sugriežtėjo, kelių komentatorių adresu buvo paleisti ir stambaus kalibro šūviai, pagyvinti žodeliu „debilas“, tačiau vėliau buvęs Natalijos Bunkės sutuoktinis numojo ranka.

„Visiems tiems negatyvams, kurie komentuoja ir galvoja, kad jų gyvenimas nuostabesnis, nei mūsų: mes nesekam jūsų profailų. Mes nekomentuojam jūsų postų. Ir mes draugaujam su tais, su kuriais esam gyvai pažįstami ir su kuriais yra miela būti. Mes nežiūrim pro rakto skylutę į tai, kaip jūs gyvenate. Nes mums tiesiog neįdomu. O jūs ir toliau sekite musu gyvenimus ir apkalbinėkit juos, kiek tik galite. Ar transformuodami savo nenusisekusi gyvenimą i savo nenusisekusi postą, padidinate savo savivertę? Turbūt taip. Tik tiek ir galite...“, - savo žodžius piktavaliams pavyduoliams adresavo Danielius Bunkus.