Visa tai – nors ir nesu kažkoks krepšininkas milijonierius ar stebukladarys, esu tiesiog eilinis vaikinas, vaizdavęs princą.

Jūs pasakysit, kad dauguma merginų yra nuoširdžios ir žiūri į žmogaus vidų? Ne, jos žiūrėdavo, su kokiu automobiliu važinėjau ir ką joms nupirksiu. Kai važinėjau su apynauju BMW, tos merginos vos ne kasdien keisdavosi, pusės net vardų neatsimenu, o kai automobilis buvo sugedęs, važinėjau su eiliniu, nė viena nekreipė dėmesio.

Sakysit, ko ieškai, tą randi? Gerai, važinėju su paprastu automobiliu, paprastai apsirengęs, aš joms nė vienai nereikalingas. O kai jau prabangiu, gerai apsirengęs, tada aš jau princas, visoms manęs reikia.

Taigi, visą gyvenimą praleisiu keisdamas merginas, o jūs – ieškodamos milijonieriaus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ne viena Lietuvos moteris ne kartą yra girdėjusi „gąsdinimų“ apie tai, kad šalyje vyrų sparčiai, ypač nuo 30 metų, mažėja, tad jai reikia suskubti ištekėti ar rasti antrąją pusę. Vis dėlto, DELFI komentarų skiltyje pasisakę vyrai gali pasėti abejonę – ar tikrai, norėdamos sukurti santykius, per galvą turi verstis būtent moterys? Ne vienas vyriškis, perskaitęs tekstą „35-erių metų vyras negali atsiginti ieškančių jam žmonos“, išliejo nuoskaudą, kad ieško tos vienintelės, bet neranda, nes visos moterys – užimtos.

Vyrai, klausiame jūsų, kokia yra tikroji situacija? Ar jums lengva rasti antrą pusę, ar juntate didesnį moterų dėmesį, metams bėgant? Merginos, ar jaučiate vaikinų, su kuriais norėtumėte kurti santykius, trūkumą Lietuvoje? Vienišiai, prisipažinkite, kokia yra tikroji situacija!

Vienam konkurso dalyviui, kurį išrinks redakcija, atiteks R.D. Wingfiled knyga „Frosto Kalėdos“. Savo patirtimi kviečiame dalintis el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vienišas“ arba spaudžiant pilką mygtuką čia iki sausio 3 d.