ULEB taurės varžybose 25 metų 210 centimetrų ūgio vidurio puolėjas per susitikimą vidutiniškai surinkdavo 16,3 taško, atkovodavo 8,9 bei perimdavo 1,6 kamuolio.

Rusijos pirmenybėse aukštaūgis per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 13,5 taško, atkovodavo po 7 kamuolius ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

"Dinamo" jau pasirašė kontraktą su nauju treneriu - iš Maskvos CSKA pasitraukusiu serbu Dušanu Ivkovičiumi. Rusijos vicečempionų akiratyje yra daug garsių krtepšininkų, tarp kurių ir Dejanas Bodiroga.

Nors komandos vadovai ir buvo pareiškę, kad stengsis išlaikyti ekipos branduolį, tačiau ją jau paliko Arielis McDonaldas bei Trajanas Langdonas. Mirsado Turkčano keliai greičiausiai pasuks į Turkiją. Greičiausiai komandoje neliks ir Kšyštofo Lavrinovičiaus, kuris priklauso CSKA, o "Dinamo" klubui buvo tik paskolintas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją