Metai prasidės sėkmingai Saulės kelione karališkuoju jūsų žvaigždyno laipsniu.

Sausis – ypatingai sėkmingas mėnuo, kai galite imtis svarbiausių darbų, rimčiausių projektų, numatyti tolesnę verslo strategiją. Išryškės karjeros ir darbo klausimai, jie bus labai aktualūs. Nuo sausio 11 jūsų ženklu keliaus retrogradinis Merkurijus, tuo laikotarpiu galite grįžti prie ankstesnių idėjų ir minčių.

Sausio 24 d. į jūsų žvaigždyną atkeliavusi Venera kurs palankias sąlygas spręsti finansinius klausimus, investuoti, įsigyti vertingų dalykų.

Kai Merkurijus nuo sausio 30 d. pasuks direkcine kryptimi vėl daug sparčiau ims spręstis jūsų reikalai. Reikėtų atskirai paminėti laikotarpius, kada jums lengviau sektųsi pakviesti savo simpatiją į romantiškus pasimatymus, pasikalbėti apie jausmus, ar prisipažinti meilėje. Tai – sausio 9-10 d., vasario 5-6 d. ir kovo paskutinės dienos.

Vasarį ieškantiems naujo darbo pavyks rasti tinkamą variantą.

Kovas bus permainingas dėl Saulės ir Mėnulio užtemimų. Sėkmingesnis bus kovo vidurys, ypač norintiems keisti gyvenimo vietą.

Balandis jums bus aštresnis, kai gali tekti apginti savo nuomonę ir savo poziciją. Gegužę pagrindinį dėmesį skirkite mokslui ir pagrindinei savo veiklai, o paskutinėmis šio mėnesio dienomis ir birželio paskutinėmis dienomis jums palanku būtų imtis svarbių verslo reikalų.

Liepa puiki būtų jums atostogoms.

Rugsėjo pradžia sudėtingesnė dėl dalinio Saulės ir dalinio Mėnulio užtemimų, o antroje mėnesio pusėje auginantys mažuosius ieškos jiems tinkamos užklasinės veiklos. Atkreipti dėmesį vertėtų į Marso poziciją nuo rugsėjo 28d. iki pat lapkričio mėnesio – tai labai aktyvus greitų sprendimų laikas, todėl išryškės karjeros ir darbo klausimai. Šiuo metu jūs galite sulaukti gero naujo darbo pasiūlymo.

Spalio pirma dekada, lapkričio pirmoji savaitė ir pirmos ir paskutinės gruodžio dienos – ypatingas laikas pažintims ir draugystei.

Venera jūsų žvaigždynu vėl keliaus nuo lapkričio 12 iki pat gruodžio 7 d. – šiuo laikotarpiu jums palanku spręsti finansinius klausimus, investuoti, įsigyti vertingų dalykų. Tai – puikus laikas nekilnojamo turto pirkimui.

Gruodį šauniai seksis kurti harmoningus tarpusavio santykius. Daug džiaugsmo jums teiks ir mažieji. Gruodis sėkmingas bus ir svarbių darbo klausimų sprendimui.

Geros jums nuotaikos ir šaunių permainų Naujaisiais!