Daugelis merginų nori ir siekia turtingų vyrų ar vaikinų dėmesio. Joms itin svarbu, kad banko sąskaitoje būtų pakankamai pinigų, automobilis būtų naujausios klasės. Labai gaila, kad merginos nesusimąsto, kad tie visi pinigai (galbūt duoti tėvų, galbūt uždirbti vyro) visada ir liks jo pinigais.

Vėliau dažnai stebisi, kad aplink nebeliko tikrų vyrų, kad aplink vien paršeliai. Tačiau daugumą vaikinų sugadina pačios merginos. Nors vyrai laikoma stipriąja lytimi, tačiau ir jiems reikia palaikymo ir užuovėjos, bet dauguma moterų to nesuvokia. Vyras joms reikalingas tarsi bankomatas, kuris aprūpins pinigais, tačiau reikėtų susimąstyti „Ką aš duodu mainais už vyro rūpestį (tiek moraline, tiek finansine prasme)“. Kalbant apie šiuolaikines merginas, dauguma jų neduoda nieko mainais, jos tik reikalauja, todėl, manau, negalima kaltinti vaikinų, kad jie tampa bejausmiais.

Daugeliui merginų reiktų prisiminti, kad jeigu eini į parduotuvę ir moki pinigus už prekę, tu nori, kad ji tau tarnautų, o vėliau (jeigu atsibosta), ją galima pakeisti kita. Taip būna ir santykiuose: jeigu vyriškos lyties atstovų reikalaujama tik pinigų, nereikia stebėtis, kai tokias merginas pakeičia kitomis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite atsiųsti savo nuomonę? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: