Gerai vertinamas Serbijos jaunimo rinktinės žaidėjas šią savaitę turėtų atskristi į Angliją pasitikrinti sveikatą.

„Liverpool“ serbams sumokės 7 milijonus eurų. Tiesa, vieną milijoną eurų „Crvena Zvezda“ grąžin, už galimybę nuomos pagrindais iki sezono galo turėti M. Grujičių savo ekipoje. Serbams taip pat priklausys 10 procentų nuo kito M. Grujičiaus pardavimo sumos.

Komandos vykdomasis direktorius Ianas Ayre'as dar praėjusią savaitę išskrido į Belgradą ir susitarė dėl visų pirmojo Juergeno Kloppo pirkinio „Liverpool“ klube perėjimo sąlygų.

Buvo baiminamasi, kad šį žaidėją gali įsigyti Milano „Inter“ ekipa, tačiau teigiama, jog 19-metį į „Liverpool“ labiausiai suviliojo pokalbis su pačiu J. Kloppu, kuris asmeniškai jam papasakojo, kodėl jį nori matyti savo ekipoje.

M. Grujičius yra Belgrado akademijos auklėtinis, o pagrindinėje serbų ekipoje debiutavo 2013 metais, kai buvo vos septyniolikos metų. Šį sezoną jis pelnė penkis įvarčius, o vasarą žaidė Serbijos jaunimo rinktinėje, kuri laimėjo FIFA Pasaulio jaunimo iki 20 metų čempionatą.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)