Artimiausią savaitgalį iki Kalėdų švenčių (gruodžio 18 – 20 d.) karuselė vaikų lauks nuo 11 val. iki 20 val., o per moksleivių žiemos atostogas (gruodžio 21 d. – sausio 10 d.) – ne tik savaitgaliais, bet ir darbo dienomis.

Atsižvelgus į oro sąlygas, karuselės darbo laikas gali būti keičiamas. Visa būtina informacija karuselės lankytojams bus nurodyta prie atrakciono.

Dėl saugumo reikalavimų, karuselė skirta vyresniems nei 3 metų amžiaus vaikams, o vaikai nuo 3 iki 8 metų galės suptis tik prižiūrimi tėvų.

Karuselė pagaminta iš naujo tipo stiklo pluoštu sustiprinto plastiko, atrakciono išorė dekoruota ir apšviesta spalvotomis lemputėmis, kaspinais ir girliandomis. Pasivažinėjimas šventine karusele kainuoja 1,5 euro.

DELFI primena, kad karuselė turėjo veikti jau nuo gruodžio pirmos dienos, tačiau karuselės paleidimas gerokai vėlavo. Tai papiktino kai kuriuos Bernardinų sode su vaikais vaikščiojusius tėvelius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)