Ugninės beždžionės metai ugnies ženklams bus ypač palankūs. Net jei viskas iš pradžių vyktų ne visai taip, kaip norėjome, vėliau paaiškėtų, kad daugelis įvykių buvo į gera. Pavyzdžiui, kai kam praradus darbą, likimas suteiks galimybę kurti kažką savo, nusivylusiam artimu žmogumi – sutikti labiau tinkamą kitą.

Jūsų ženkle viešinčio Urano įtakoje, Avinukai šiais metais turėtų būti ypač sportiški, veiklūs, greiti, energingi, ryžtingi, bet kuriomis aplinkybėmis nepasiduodantys liūdesiui. Saulė jų žvaigždynu keliaus nuo kovo 26 iki balandžio 19 d. Tai – ypatingas laikas, kai gali išryškėti kiekvieno jūsų gyvenimo tikslai ir būdai jiems pasiekti.

Jūs būsite labiau pastebimi, gali kilti pačių įdomiausių idėjų, o tarp jų atsirasti ir tokių, kurios neš jums nemažą pelną. Kai kurie to dar nedarę, galėtų ryžtis patys arba su kažkuo kartu, ir pradėti nuosavą jums įdomią veiklą. Tad balandžio mėnesį nesnauskite!

Nuotaikų svyravimai galimi sausio 15-16, vasario 12-13, balandžio 7-8 dienomis, kai jūsų ženkle viešės Mėnulis. Šiuo laikotarpiu būsite labiau emocionalūs ir jautriau priimsite kritišką požiūrį į save ar savo veiklą. Geriau panaudoti šį emocingą laikotarpį romantikai, gebėjimui parodyti mylimajam savo jausmus. Ugninis ženklas neš jums sėkmę, o jums padės mokėjimas džiaugtis likimo dovanomis.

Merkurijus jūsų žvaigždynu keliaus nuo kovo 22 d. iki balandžio 5 d. Tai bus puikus laikas deryboms, pasitarimams, susitikimams, dalykiniam bendravimui. Šiuo laikotarpiu gali gimti nauji sumanymai ir veiklos planai.

O štai Baltas Mėnulis viešės jūsų ženkle nuo balandžio 11 d. iki lapkričio 4 d. Tai bus ypatingas laikas, kai jums lengviau seksis, bet tik su viena vienintele sąlyga: jūs neabejosite tuo, ką darote ir būsite, kaip jums ir tinka, džiugūs, greiti ir optimistiški.

Venera nuo balandžio 6 d. jums suteiks papildomai galimybių uždirbti daugiau pinigų. Šiuo metu kilę sumanymai jums neštų didelę sėkmę.

Gegužės 4-5 d. Mėnulis, keliaudamas jūsų ženklu, stiprins poreikį permainoms, pasikeitimams, nuotaikų bangavimą ir romantiškus patyrimus.

Tokie jautresni laikotarpiai gegužės 31-birželio 1, 28-29, liepos 25-26 bei rugpjūčio 24 bei 25 d.

Romantikai, draugystei ir meilei palankus laikotarpis jūsų lauks liepos 17-18 dienomis, bei spalio 15-16, lapkričio 11-12 ir gruodžio 9-10 dienos. Šiomis dienomis palanku susitikti, skirti pasimatymus, užmegzti pažintis ir, žinoma, prisipažinti savo jausmuose. Tai laikas, kai likimas bus palankesnis ir naujų idėjų įgyvendinimui.

Norėčiau atskirai paminėti 2016 metų ir sunkesnius Saulės ir Mėnulio užtemimo laikotarpius kovą ir rugsėjį, kai reikėtų būti atidesniems ir atsargesniems.

Svarbiausia šiais metais pamatyti, kuo galima pasidžiaugti. Būkite veržlūs ir tikėkite, kad jums pavyks! Tad ištvermės, kantrybės ir atkaklumo Jums 2016!

Gerų Jums metų linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė