Gyvenime turėjau pakilimų ir nuosmukių, jaunystėje gyvenau provincijoje. Kai „suaugau“, persikėliau į laikinąją sostinę, ten sulaukdavau mažiau dėmesio, bet kai persikėliau gyventi į Lietuvos sostinę, daug kas mano gyvenime pasikeitė.

Šiaip gyvenime, esu komunikabilus, atviras ir pan. Įstojau į kolegiją (neakivaizdžiai), darbavausi, pramogavau, gyvenau ir nuostabiai leidau laiką. Merginų dėmesio sulaukdavau įvairaus, pradedant, gal nuo 16 m. iki 40 m. amžiaus.

Dabar, kaip minėjau, esu 33-ejų, tai dėmesio neatsiginu, atvirai, nežinau, ką žmonės galvoja ir mato manyje, bet pagaunu 80 proc. žvilgsnių, tarp jų – ir vyrų. Lyg ir nesu gėjus, patinka gražios, protingos merginos, moterys (kaip žinia, šiuo metu kartais vyresnės geriau atrodo nei jaunesnės), gaunu daug (ypatingai daug) komplimentų iš vyresnių moterų, iš vyrų, tiesiog kartais jaučiuosi nepatogiai.

Jei paklaustų mano nuomonės apie DELFI straipsnį „Vienišų vyrų dejonės: negali rasti merginos, visos užimtos“, manau, nereikia kompleksuoti, o tiesiog pasirinkt su kuo ir kur eini. Jei nuo tavęs „nukabina“ mergikes, eik vienas, laimikis garantuotas. Būtina bendrauti su moteriška lytim, juk ne paslaptis, kad damos mėgsta dėmesį, jei jo nerodysi, sėdėsi su bokalu alaus ir keiksi nusivylimą moterim.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ne viena Lietuvos moteris ne kartą yra girdėjusi „gąsdinimų“ apie tai, kad šalyje vyrų sparčiai, ypač nuo 30 metų, mažėja, tad jai reikia suskubti ištekėti ar rasti antrąją pusę. Vis dėlto, DELFI komentarų skiltyje pasisakę vyrai gali pasėti abejonę – ar tikrai, norėdamos sukurti santykius, per galvą turi verstis būtent moterys? Ne vienas vyriškis, perskaitęs tekstą „35-erių metų vyras negali atsiginti ieškančių jam žmonos“, išliejo nuoskaudą, kad ieško tos vienintelės, bet neranda, nes visos moterys – užimtos.

Vyrai, klausiame jūsų, kokia yra tikroji situacija? Ar jums lengva rasti antrą pusę, ar juntate didesnį moterų dėmesį, metams bėgant? Merginos, ar jaučiate vaikinų, su kuriais norėtumėte kurti santykius, trūkumą Lietuvoje? Vienišiai, prisipažinkite, kokia yra tikroji situacija!

Vienam konkurso dalyviui, kurį išrinks redakcija, atiteks R.D. Wingfiled knyga „Frosto Kalėdos“. Savo patirtimi kviečiame dalintis el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vienišas“ arba spaudžiant pilką mygtuką čia iki sausio 3 d.