Nors koliažo autorės, Londone gyvenančios Indrės Kazakevičiūtės idėja buvo parodyti pasididžiavimą Vilniaus egle, ne visi jai pritarė.

Komentaruose buvo rašyta, kad Londono eglė neva subtilesnė, laisvesnė. „Man, pavyzdžiui, Londono eglė labiau patinka, jos istorijos nežinau, bet ji tokia laisva, neapkrauta, pažiūrėkit į kitas – taip perkrautos, net sunku pačiam daros, eglė ir turi būti eglė“, – komentarų skiltyje rašė Bronė Marcenkienė. Atsirado besipiktinančių, kad Lietuvos sostinėje stovinti eglė neva per puošni, nenatūrali. „Manau anglai žino, kas yra Kalėdų dvasia ir tai tikrai ne kiniški blizgučiai“, – rašė komentatorė Sima.

Tiems, kuriems Trafalgaro aikštėje stovinti eglė vis dėlto nepasirodė įspūdinga, DELFI skaitytojas Vytautas panoro pademonstruoti, kad Londone yra ir puošnesnių žaliaskarių.

„Normalios tos mūsų eglės. Štai ši stovi Stradforde (Londono rajonas – DELFI) šalia Westfyldo prekybos centro“, – rašė jis.

Vis dėlto, nepaisant įvairių nuomonių apie Vilniaus ir Londone eglutes, apklausoje, kurioje dalyvavo daugiau nei 6600 žmonių, didele persvara nugalėjo Vilniaus eglė – ji pelnė 78 proc. balsavusiųjų simpatijas.

Svetur esantys lietuviai, prašome jūsų – atsiųskite nuotraukų, kaip atrodo eglės miestuose, kur šiuo metu gyvenate! Išsakykite savo nuomonę, kuri eglė jums šiemet gražiausia. Jūsų nuotraukų laukiame el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Eglė svetur“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)