R. Mahrezas buvo nesustabdomas ir pelnė visus tris įvarčius. 22-ąją minutę alžyrietis jau buvo pasiekęs dublį, o galutinį tašką šiame susitikime 67-ąją minutę padėjo po tikslaus Jamie Vardy perdavimo.

Svarbią pergalę taip pat pasiekė Londono „Arsenal“ ekipa, kuri namuose rezultatu 3-1 įveikė „Sunderland“. Nugalėtojų gretose pasižymėjo Joelis Campbellas, Oliveris Giroud ir Aaronas Ramsey.

Tuo metu vicečempionai „Manchester City“ futbolininkai svečiuose praleido „Stoke“ antausį. Marko Hugheso auklėtiniai pademonstravo charakterį ir varžovus iš Mančesterio nugalėjo rezultatu 2:0.

Nuo pat pirmųjų minučių šeimininkai nesiruošė atsitraukti į gynybą ir atakavo. 7-ąją minutę po Xherdano Shaqiri perdavimo Marko Arnautovičius išvedė „puodžius“ į priekį.

Po greito įvarčio „Stoke“ ir toliau šturmavo Joe Harto ginamus vartus. 15-ąją minutę šeimininkų sirgaliai vėl pakilo nuo savo sėdimų vietų, kai po dar vieno tikslaus X. Shaqiri perdavimo dublį pelnė tas pats M. Arnautovičius.

Antrajame kėlinyje Manuelio Pellegrini vadovaujama ekipa pradėjo žaisti aštriau ir grėsmingiau, tačiau „Stoke“ futbolininkai atsilaikė ir pasiekė užtikrintą pergalę.

Pasidžiaugti negalėjo ir „Manchester United“ klubas, namuose nulinėmis lygiosiomis sužaidęs su Londono „West Ham“. Taip pat lygiosiomis baigėsi susitikimas tarp „West Brom“ – Londono „Tottenham“ klubų.

Pergalę pasiekęs „Leicester“ susigrąžino lyderio poziciją, o „Arsenal“ pakilo į antrąją vietą. Mančesterio klubai nuo lyderio atsilieka 3 taškais.

Apie tokias pozicijas ir toliau tik svajoti gali Londono „Chelsea“. Jose Mourinho auklėtiniai šįkart įsigudrino namuose pralaimėti lygos naujokui ir vienam autsaiderių „Bournemouth“. Vienintelį ir pergalingą įvartį svečiams pelnė Glennas Murray.

Kiti susitikimai baigėsi „Watford“ pergale ir „Southampton“Birmingemo „Aston Villa“ lygiosiomis.

Rezultatai:

„Stoke City“ 2 – 0 „Man City“
7' [1 – 0] M. Arnautovič
15' [2 – 0] M. Arnautovič

„Arsenal“ 3 – 1 „Sunderland“
33' [1 – 0] J. Campbell
45' [1 – 1] O. Giroud (į savus vartus)
63' [2 – 1] O. Giroud
90' [3 – 1] A. Ramsey

„Man Utd“ 0 – 0 „West Ham“

„Southampton“ 1 – 1 „Aston Villa“
44' [0 – 1] J. Lescott
73' [1 – 1] O. Romeu

„Swansea“ 0 – 3 „Leicester“
4' [0 – 1] R. Mahrez
22' [0 – 2] R. Mahrez
67' [0 – 3] R. Mahrez

„Watford“ 2 – 0 „Norwich“
30' [1 – 0] T. Deeney (11m. baudinys)
90' [2 – 0] O. Ighalo

„West Brom“ 1 – 1 „Tottenham“
15' [0 – 1] D. Alli
39' [1 – 1] J. McClean

„Chelsea“ 0 – 1 „Bournemouth“
82' [0 – 1] G. Murray

"Premier" lygos turnyro lentelė