Produktai:

100 g kokosų drožlių,
140 g kvietinių miltų,
150 g manų kruopų,
180 g cukraus,
200 ml 3,2 proc. kefyro,
140 ml aliejaus,
1 kiaušinis,
truputį vanilinio cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių.

Kaip gaminti:

Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus komponentus – miltus, cukrų, kokosų drožles, manų kruopas, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.
Supilkite kefyrą, aliejų, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Tešla turi būti gana tiršta.

Supilkite tešlą į kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pašaukite kepimo formą su tešlą į orkaitę ir kepkite 40 min. Paskui, kai keksas pravės, išimkite jį iš kepimo formos.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)