Pasirinkimo galvosūkiui spręsti, Lietuvos rinkoje pristatyta naujovė – paieškos sistema „Akumai.lt“, akumuliatorių parenkanti pagal tris kertinius kriterijus: automobilio markę, modelį ir variklio galingumą.

Kaip teigiama sistemos kūrėjų pranešime žiniasklaidai, vairuotojui pažymėjus jo automobilį apibūdinančius pagrindinius duomenis, sistema jam pateiks tris skirtingus akumuliatorių gamintojų variantus: vidutinės, aukštos ir aukščiausios klasės. Atsižvelgdamas į gamintojų bei kainų santykį, vairuotojas turės galimybę pasirinkti sau tinkamiausią.

Sistemos duomenų bazėje bus patalpinta daugiau nei 55000 automobilių modelių ir markių. Naujos sistemos kūrėjai patikina, jog savo transporto priemonei tinkantį akumuliatorių ras ir tiesiogiai užsisakyti galės net išskirtinių automobilių savininkai.

„Akumuliatorių paieškos sistema bus lyg atsvara tiesioginei konsultacijai su specialistu. Vairuotojas neišeidamas iš namų, ar tiesiog ryte stovėdamas prie neužsivedančio automobilio, naudodamasis mobiliuoju telefonu, galės išsirinkti konkrečiai jo automobiliui tinkamą akumuliatorių“, – pasakoja naujosios sistemos kūrėjai.

Kūrėjai pasakoja, jog sistemoje išsirinkus akumuliatorių ir padarius tiesioginį pinigų pavedimą, prekė vairuotoją pasieks per 3 darbo dienas jo nurodytu adresu bet kuriame Lietuvos kampelyje.

Atsiimti akumuliatorių arčiausiai esančioje prekybos vietoje kol kas galės tik klaipėdiečiai. Jiems taip pat bus siūloma tiesioginio akumuliatoriaus pakeitimo bei seno akumuliatoriaus grąžinimo paslaugos. Žadama, kad neužilgo šios paslaugos bus teikiamos ir kituose didžiuosiuose miestuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)