Laikinos tatuiruotės sulaukė didelio susidomėjimo, o 2RŲ meilė joms neišblėso ir atvėsus orams. Tad šiandien merginos pristato naują, labai ištatuiruotą kolekciją „INK ON SKIN“.

Daugybė piešinių bei simbolių, kaip jau įprasta šiam ženklui, nupiešti pieštuku bei perkelti ant naujų kolekcijos modelių: suknelių, džinsų bei bodžių, rašoma pranešime spaudai.

Merginos teigia, kad nupiešė daugiau kaip šimtą eskizų ir apie tatuiruočių tendencijas šiuo metu žino ne mažiau nei tikrų tatuiruočių studijų meistrai.

„Mūsų tattoo – nėra tiesiog piešiniai. Juose užkodavome daugybę žinučių mūsų gerbėjams“, – pasakoja kūrėjos ir žada, kad šią žiemą paukščiai skraidys ant suknelių, ranką apsivys aštuonkojis, o džinsų kišenėse ropos vabalai.

2RU2RA kūrėjos ir šį sezoną lieka ištikimos savo tradicinei spalvų gamai – nude/black/white. Jau pamėgto trikotažo minkštas formas 2ROS keičia į aštrius kampus, o vietoj įprasto šaliko – pasiūlo modelius su aukštu kaklu.

Taip pat, šį sezoną savo gerbėjams merginos žada net dvi naujienas – 2RU2RA džinsus bei marškinius.

„Mūsų džinsai – 2 modelių. Jie – juodi. Ir, aišku, su varžtais. Tokie, kokių tikrai norėtų ir bet kuris vaikinas...“, – juokiasi merginos. Ir čia pat priduria: „Eksperimentuojame su daugybe audinių, taip mūsų kolekciją papildė marškiniai: ilgi, trumpi, su kišenėmis ir, aišku, su nenuspėjamais piešiniais“.

2RU2RA ženklo kūrėjos nepretenduoja į rimtas aukštosios mados ar Pret-A-Porte kolekcijas, bet neslepia, jog tikisi, kad naujoji kolekcija gerbėjams patiks ir netrukus ras vietą jų spintose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)