Kažkuriai iš mūsų, gurkštelėjus dar taurę šampano, šovė mintis prisiminti senus gerus laikus ir prisiregistravus pažinčių svetainėje pasižvalgyti, gal su kuo nors juokais pasirašinėti ir taip toliau.

Kai buvome paauglės, labai mėgome visaip išdūrinėti senus diedus. Pamenu labai juokingą atvejį: užkalbinome tokį praplikusį keturiasdešimtmetį, atrodantį bent jau septyniasdešimties. Rašėme visokias seksualias žinutes, o paskui paprašėme atitinkamos nuotraukėlės (jau buvom patyrusios, kad tokie vyrukai labai mėgsta siuntinėti savo organų nuotraukas net neprašomi). Ir jis atsiuntė! Aišku, vaizdelis buvo pasišlykštėtinas.

„Kaip tu drįsti rodytis būdamas toks baisus“, – kažką tokio prunkšdama parašė draugė. O tas įsižeidė! Įsivaizduojat? Na, nieko, dabar smagiausia dalis: senelis užmiršo (tokiam amžiuj jau būna), kad prieš tai davė mums savo feisbuką ir priėmė į draugus... Toliau, matyt, jau nujaučiat. Ta organo nuotraukėlė atsirado ant jo feisbuko sienos su derančiu užrašu, jei gerai pamenu: „Dviejų vaikų tėvelis, turintis mielą žmonelę“. Jo feisbuko draugai ėmė visaip jį gėdint, šaipytis, o mes kvatojomės kaip patrakusios.

Grįžkime prie temos. Taigi, viena draugių užsiregistravo pažinčių portale. Gana žinomame, bet šiaip pakankamai paprastame. Įsidėjo ne per ryškiausią savo nuotrauką, prirašė šiek tiek šykščios, nieko nesakančios informacijos apie save ir ėmė laukti.

Kas prasidėjo!!!

Ėmė rašyti šlykščiausios išvaizdos, kokios tik gali būti, 40-55 metų diedai. Akiniuoti, pilvoti, su močiutės megztiniais... Draugei, šiuo metu turinčiai žavų pasiturintį vaikiną, net akys ant kaktos iššoko – ką tie vyrai sau leidžia???

Į trasą šoko antra draugė: ji nuotraukos neįsidėjo išvis, parašė, kad yra labai stora, žema ir plika bedarbė. Mes ją supeikėm: neįdomu gi, niekas nerašys!

Klydom!!!

Ėmė rašyti JAUNI vaikinai, ar pajėgiate įsivaizduoti??? Nuo 18 iki 25 metų! Ir visi jie viena gaida suokė: ar domina neįpareigojantys santykiai? Kas keisčiausia, jog tie vaikinai net nebuvo baidyklės.

Tiesa, beveik visi ne mūsų skonio, bet buvo vienas, nors ir nestandartinės išvaizdos, bet visai simpatiškas, kitas – tikrai negražus, bet „madingai“ (patys suprantat, ką tai reiškia) apsikirpęs, todėl, manėm, laisvai galėtų nusikabinti kokią kvaišą keturiolikmetę, alpstančią dėl „madingų“ vaikinų. Kodėl jis kiūto socialiniuose tinkluose, kai galėtų laisvai rasti ką nors realybėje, juk dabar pilna neišrankių? Ėmė ta draugė ir užklausė pastarojo, kaip čia yra. Jaaazau, pasiruoškit nosinių! Vargšelis pradėjo guostis, koks yra nevykėlis, kad nieko nesusiranda, nemoka bendrauti ir t.t. Net svetimą gėdą pajutom.

Parašė kitas, ir pats be nuotraukos. „Domina sekas?“, – mandagiai paklausė, net nepraleidęs raidės, tikrai ne... „Domina“, – atrėžė draugė. „Kur meet?“, – nesutriko džentelmenas. „Prie Minsko Iki“, – pasiūlė draugė. „Dabar?“, – žaibiškai atėjo atsakymas. „Dabar, po 15 min“, – parašė draugė. „Atvažiuoju“, – pyptelėjo atsakymas ir vartotojas atsijungė. Argi neapgailėtina? Kokia išvis prasmė tokių nesąmonių?

Na, pabaigai pateiksiu keletą perliukų:

Mūsų kurta anketa (nuotrauka ir informacija): jauna, graži, bet nevulgari moteris ieško rimtų santykių.

Atsako akiniuotis, kuriam dar pienas nuo lūpų nenudžiūvęs: „Labas, gal galetumėtė padėti jaunam vaikinukui prarasti nekaltybę?“

Atsako pensininkas ūkininkas, pozuojantis šalia kaimo padargų: „Sveiki, norėčiau pakviesti jus paviešėti savo sodyboje, viskas įskaičiuota“

Atsako žvairas vaikinas, rankoje laikantys katę: „Jūsų labai gražios mėlynos akys... Norėčiau paskęsti jų mėlyje (bent taip iššifravom žodį melie)“

Mūsų kurta anketa: be nuotraukos, stora plika bedarbė.

Atsako marozas, pozuojantis BMW mašinoj: „Gal pasivažinėjam po naktinį miestą? Dar yra sveikų stotelių“

Atsako 200 kg sveriantis plikis: „Labas vakaras, ieškau savo vienintelės balandėlės, gal Jūs ja būsit?“

Mūsų kurta anketa: seksuali, ryžtinga, subrendusi moteris.

Atsako aštuoniolikmetis kūdikis: „Rarr, katyte, gal nori, kad tapčiau tavo asmeniniu laižytoju? Parašyk

Atsako nuogą moterį tik ekrane matęs jaunuolis: „Sveiki, gal sudominčiau jus?

Atsako 50 metų senolis, pretenzingai pozuojantis šalia Eifelio bokšto: „Metas tapti sėslia, mažyte :) Turiu namelį kalnuos ir prerijose :) Tik parašyk, ir būsi mano :)“

Toliau, manau, nebereikia tęsti... Tiek keistuolių net Vasaros gatve vaikštinėjančių nesutiksi... Neįsivaizuoju, ant kiek nuskriaustas turi būti vyras, kad registruotųsi tokiose svetainėse ir kliedėtų ten tokias nesąmones.

Ką gi, bent jau mums, moterims, keliat nuotaiką! Ir primenat, jog reikia vertinti, ką turim – gražius, normalius savo vaikinus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!