Ingredientai
Vištiena
1
kg
Bulvės
3
kg
Sviestas
300
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Bulves ir svogūnus sutarkuokite.
Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite.
Sviestą ištirpinkite ir gerai įkaitinkite. Karštą sviestą supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
Vištieną supjaustykite gana mažais gabaliukais.
Į sviestu išteptą kepimo indą sluoksniuokite bulvių tarkius ir vištienos gabaliukus. (Apačioje ir viršuje turi būti bulvių tarkiai.)
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 - 1,5 valandos.
Patiekite su sviesto ir grietinės padažu.
Atsiliepimai