„Tai bus labai greitas ir lengvas nokautas. Aš pasiųsiu jį miegoti jau šeštame raunde“, - save drąsina Tysonas Fury, o jo žodžius cituoja boxingscene.com.

Jūsų dėmesiui keli faktai apie abu boksininkus:

V. Kličko - T. Fury

amžius: 39 - 27;
ūgis: 198 cm - 206 cm;
rankų mostas: 205 cm - 216 cm;
debiutas: 1996 - 2008;
kovos: 67 - 24;
pergalės: 64 - 24;
pergalės nokautais: 53 - 18;
pralaimėjimai: 3 - 0;
raundai: 346 - 134.

T. Fury yra tik du kartus kovojęs ringe už Didžiosios Britanijos ir Airijos ribų, bet niekada nesivaržė Europoje. V. Kličko jau 27 sykius kovojo dėl pasaulio čempiono titulo ir tai yra 3 kovoms daugiau, negu T. Fury iš viso lipo į ringą.

Ukrainietis jau 11 metų niekam nepralaimi. Pastarąjį kartą profesionalų ringe V. Kličko suklupo 2004 metais, kai nusileido amerikiečiui Lamonui Brewsteriui. Po to monstras iš Ukrainos iškovojo 22 pergales iš eilės.

Šeštadienio vakarą „Viasat Sport Baltic“ kanalas parodys tiesioginę transliaciją iš Vokietijos Diuseldorfo miesto (prasidės 21.50 val.).

Šiemet pavasarį V. Kličko teko gerokai paprakaituoti, kad nugalėtų JAV atletą Bryantą Jenningsą. Ukrainietis laimėjo taškais ir teigė, kad tai buvo sunkiausias mačas per pastaruosius keletą metų.

12 metų už V. Kličko jaunesnis ir 8 cm aukštesnis T. Fury
Nokautu jis užbaigė keturias pastarąsias kovas. Jis yra dabartinis WBO tarptautinis čempionas. Anksčiau britas, kurio ūgis net 206 cm, ne kartą yra tapęs Didžiosios Britanijos, Airijos (kurį laiką atstovavo šiai šaliai) čempionu, buvo iškovojęs britų Sandraugos šalių žaidynių nugalėtojo vardą, WBO „Inter-Continental“ titulą.

V. Kličko akistata su T. Fury turėjo įvykti prieš mėnesį, bet ukrainietis per treniruotę patyrė traumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)