Policijos dokumentuose nurodoma, kad šio su kriminaliniu pasaulio siejamo asmens pravardė yra „Švinius“.

Gegužės pabaigoje tauragiškis A. Pukelis atsidūrė teisme dėl incidento, kurio metu pernai lapkritį Kaune pagrobė ir primušė garsaus mafijos vadeivos sūnų Enriką Daktarą. „Švinius“ pagrobimo neneigia, tačiau sakosi nemušęs E. Daktaro.

Tauragės futbolas šiandien išgyvena sunkų laikotarpį. Gilias futbolo tradicijas turinčiam miestui atstovaujanti „Tauro“ komanda nusirito į Lietuvos I futbolo lygos turnyro lentelės dugną, futbolo bendruomenėje tvyro nežinia ir įtampa, - rašo „Tauragės kujeris“.

Naujas federacijos prezidentas A. Pukelis telefonu „Tauragės kurjeriui“ patvirtino, kad vadovauti TAFF jis buvo kalbinamas penkerius ar šešerius metus.

„Prireikė naujo žmogaus ir sutikau. Dėl užimtumo vis nesiryždavau imtis vadovauti federacijai, bet pamatęs, kad taip supriešinta Tauragės futbolo bendruomenė, nutariau pabandyti ją suvienyti vienam tikslui – prikelti iš pelenų Tauragės futbolą, – sakė A. Pukelis.

Paklaustas, ko, jo nuomone, Tauragės futbolui šiandien trūksta labiausiai, A. Pukelis sakė, kad tinkamo dialogo tarp FK „Tauras“, vietos savivaldybės ir Tauragės apskrities futbolo federacijos vadovų.

„Vienas pirmų mano uždavinių – pritraukti rėmėjus. Dabar tiesiog skaudu žiūrėti – futbolui reikiama infrastruktūra sukurta, tačiau stadionai tušti“, – „Tauragės kurjeriui“ sakė A. Pukelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)