Ledinio „El Mundo Deportivo“ portalas internete jau pranešė ne tik balsavimo rezultatus, bet ir balų, kurie bus skirti favoritams, skaičių.

Pagal šiuos duomenis, L. Messi gaus 414 balų ir vėl iškovos „Auksinio kamuolio“ prizą. Antras su 212,5 balo liks Madrido „Real“ klubo ir Portugalijos rinktinės puolėjas, pagrindinis L. Messi konkurentas Cristiano Ronaldo.

Trečią vietą užims dar vienas „Barcelona“ ekipos atstovas brazilas Neymaras (95,5 balo), o ketvirtas rikiuosis urugvajietis Luisas Suarezas (34,5 balo, „Barcelona“).

Penktoje pozicijoje bus Švedijos rinktinės ir „Paris Saint Gernmain“ klubo futbolininkas Zlatanas Ibrahimovičius (21 balas), o už jo Andresas Iniesta (Ispanija, „Barcelona“, 20 balų).

Šį sezoną 28-erių metų L. Messi sužaidė 12 rungtynių, pelnė 8 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Manchester City“ klubas pasirengęs L. Messiui mokėti 800 tūkst. svarų

Tuo metu anglų leidinys „Mirror“ rašo, kad „Manchester City“ klubas pasirengęs L. Messi mokėti po 800 tūkst. svarų sterlingų ( 1 mln. 138 tūkst. eurų) per savaitę. L. Messi atstovai jau derėjosi su Anglijos „Premier“ lygos ekipos vadovais.

Tokiu atveju, L. Messi galėtų uždirbti 40 mln. svarų (56.92 mln. eurų) per sezoną. Šiuo metu „Barcelona“ komandoje argentinietis uždirba maždaug 500 tūkst. svarų (711,4 tūkst. eurų) per savaitę.

„City“ atstovai tikisi, kad prisivilioti L. Messį padėtų ir ketinimas klubo treneriu samdyti Josepa Guardiolą, kuris su argentiniečių žvaigžde yra dirbęs Katalonijos grandų komandoje.