Sunkiasvoris boksininkas ir regbio žaidėjas Sonnis Billas Williamsas socialiniame tinkle Twitter pasidalino nuotrauka, kurioje jam atliekama procedūra kraujo apytakai pagerinti.

Detox time 🙌🏽 pic.twitter.com/A5l79XPHG6— Sonny Bill Williams (@SonnyBWilliams) November 25, 2015

S. B. Williamsas nėra vienintėlis pamėgęs šią procedūrą. Su apvaiomis dėmėmis ant nugaros ant raudonojo kilimo buvo pastebėtos ir tokios žvaigždės kaip Gwyneth Paltrow ir Jennifer Aniston.
Kim Kardashian yra pasiryžusi bet kam, kad tik išlaikytų jaunystę. Moteris yra išbandžiusi net tokia keistą procedūrą, kaip savo kraujo veido kaukę, kuri kainavo net 1250 JAV dolerius.
Tuo tarpu aktorė Demi Moore savo grožį patiki dėlėms. Moteris atskleidė, jog ant savo odos leidžia „ištreniruotas medicinines dėles“. Ši procedūra gerina kraujotaką.
Demi Moore
Dėlės
Jei Kim Kardashian išbandyta procedūra nepasirodė nepatraukli, tai Victorios Beckham pamėgtas odos priežiūros būdas tikrai ne iš maloniausiai atrodančių. Moteris leidžia savo veidą padengti ne kuo kitu, o paukščių išmatomis.
Reti paukščiai yra maitinami tik sėklomis ir uogomis, o jų išmatos dezinfekuojamos ir nusausinamos prieš dedant jas ant veido.
Manoma, kad ši veido kaukė padeda pašviesinti odą ir pristabdyti jos senėjimą bei panaikinti maišelius po akimis. Tokios procedūros kaina - 375 JAV doleriai.
Victoria Beckham
Snooki
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)