Labai prašome priimti Lvovą į laikiną globą. Visas reikiamas priemones, maistą duosime. Lvovas – nuostabiai švelnus katinas, didelis glaustūnas. Tiek prisikentęs, nusipelnė šansų rasti ir namus.

Kviečiame visus gerus žmones prisidėti prie Lvovo gydymo ir gelbėjimo. Katinėlis prieš mėnesį atsirado Lvovo gatvėje Vilniuje. Va, kas atsitinka naminiams gyvūnams per tokį trumpą laiką gatvėje. Tą lietingą vakarą (lapkričio 17 d.) jis jau nebegalėjo niekur eiti, nebenorėjo valgyti ir kvėpuoti, tiesiog gulėjo, tyliai dejavo ir laukė kažkokios pabaigos. Na, o mes gavome pranešimą ir prasidėjo „nauja pradžia“. Vėl naujokas, kuris negali laukti – vėl amžinas klausimas, ką reikės su juo daryti, kur padėti, kaip ir už ką gydyti (dirbame be prieglaudos).

Gydykloje buvo nustatyta, kad lūžę dubens kaulai, vienos kojos girnelė visiškai sutraiškyta, dešinė letena nesilanksto. Kojų traumos senos, viskas neteisingai sugiję, bet katinėlis, visų gydytojų nuostabai, geba vaikščioti! Kol kas siūloma neliesti suaugusių lūžių – ateityje bus aišku, ar jis gali taip gyventi.

Uodega visiškai nupuvusi, ją teko amputuosi. Katinėlis dar jaunas, gali būti 3–5 m. Greičiausiai dėl patirtų traumų nulaužtos iltys. Dėl vienos Lvovas kentė komplikuotą sinusitą. Iltis pašalinta. Panašu, kad gyvūnas neteko daug kraujo, todėl po operacijų gavo lašelinių, šildomas po gydomosiomis lempomis. Operacijos metu katinėlis buvo iškastruotas. Teko Lvovą išmaudyti, nes visas kūnas buvo kruvinas – dabar jau švarus ir kvepia šampūnais.

Laukia ilgas gydymas. O kas po gydymo? Kaip naminį gyvūną vėl paleisti į gatvę? Todėl jau dabar ieškome bent jau laikino globėjo! Jau turėjome jį pasiimti iš stacionaro. Deja, nėra jokių globos variantų, o dauguma „įkandamų“ stacionarų yra užimti mūsų gyvūnėliais.

Prašome visų gerų žmonių prisidėti prie Lvovo gydymo. Paramos paskirtyje nurodykite „Lvovui“. (vien tik operacija, kastracija, rentgenai ir pirmoji diena kainavo 150 eurų– tolimesnės išlaidos nedžiugins, nes reikės stacionaro, gydymo).

Padėkite mums gelbėti bent jau tuos „ekstra“ atvejus. Jei visų išgelbėti negalime, tegul bent jau turi šansą tie, kurie be mūsų įsikišimo rytojaus nesulauks. Nuoširdžiai dėkojame.

Dėkojame Dianai, kuri nepraėjo pro šalį, paskambino, ieškojo pagalbos, pasiėmusi Lvovą į glėbį atvežė iki klinikos.

Lvovas labai geras, ramus katinėlis, murkia, prašo žmogaus dėmesio ir labai nori gyventi. Nesinori nė galvoti apie tai, kiek jam teko kentėti ir kovoti už savo gyvybę.

Jei galite padėti, skambinkite ar rašykite SMS tel. 8 615 58898 arba kreipkitės el. paštu info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“).