Reikės:

vidutinio dydžio saliero galvos,
3–4 bulvių,
4 topinambų.

Padažui reikės:

svogūno galvos,
4 česnako skiltelių,
4 lauro lapų,
stiklinės grietinėlės,
šviežių čiobrelių šakelių,
druskos ir pipirų (pagal skonį).

Pasiruošiame daržoves: nuskutame bulves, nulupame saliero galvą, gerai nuplauname topinambus ir nuskutame peiliu. Peiliu ar daržovių pjaustykle supjaustome daržoves plonomis riekelėmis. Nulupame svogūno galvą ir česnako skilteles. Svogūną perpjauname pusiau ir suraikome.

Česnaką sukapojame. Beriame svogūnus į puodą, užpilame grietinėle, ten pat dedame susmulkintą česnaką. Pamaišome šaukštu. Įmetame kelis lauro lapus, čiobrelių šakeles. Paskaniname druska ir pipirais. Druskos nereikia gailėti, nes daržovių prieš tai nesūdėme. Padažą užverdame.

Dalį daržovių sudedame į kepimo indą. Iš padažo semiame svogūnus ir tolygiai paskirstome ant daržovių inde. Ant svogūnų vėl klojame raikytų daržovių sluoksnį, o ant viršaus supilame paruoštą padažą. Pašauname į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame valandą.