Ingredientai
Gaminimo eiga
Vištiena - lengvai virškinama mėsa, puikiai tinkanti vakarienei. Ji greitai iškepa, išverda ir tinka ruošti ne tik įvairius troškinius, kepsnius, bet ir greitas salotas, sriubas ar egzotiškos virtuvės patiekalus. Atrinkome receptus, kuriuos ruošiant neužtruksite ilgiau nei 40 minučių.
Jei norite pavakarieniauti ne tik skaniai ir sočiai, bet ir sveikai, geriausias pasirinkimas - salotos su vištiena. Kol vištienos gabaliukai keps, paruošite daržoves.
Jei vakarienei mėgstate pasistiprinti sočiau, rinkitės mišraines su ryžiais, kepsnelius ar kotletus.
Jei vakare žadėjo užsukti svečių, paruoškite greitų užkandžių. Pakaks papjaustyti skirtingų rūšių sūrių ir paruošti traškios vištienos gabaliukų ar suktinukų su vištiena.
Jei vakarienei norisi ko nors netradicinio, rinkitės Azijos virtuvės patiekalus. Kinijos ir Tailando virtuvių bruožas - greitai paruošiami valgiai.
Atsiliepimai