Į kombainą su plakimo peiliais sekančia tvarka keliauja:

3 didesni kiaušiniai
1 st. rudojo cukraus
3 v.š. kakavos
1 st. miltų (be kaupo)

Ilgiausiai plaku kiaušinius su cukrumi, cukrui reikia ištirpti. Kai jau visi ingredientai gerai persimaišo, pilu tešlą į silikoninę tortinę ir šaunu į iki 180C įkaitintą orkaitę. Kepu apie 20-25min. Prieš baigiant kepti pasiruošiu glajų:

2 v.š. vandens
2 v.š. kakavos
2 v.š. rudojo cukraus
100 g sviesto (apie pusę standartinio pakelio)

Nedideliam inde ant įmanomiausios mažiausios ugnies maišau, kol masė tampa blizgia.

Jei pyragą tiekiu karštą – aplieju kiekvieną porciją karštu glajumi, jei ruošiuosi šaltam variantui – glajumi aptepu pravėsusį pyragą ir dedu į šaldytuvą iki pilno sustingimo. Prie šio pyrago labai tinka plakta grietinėlė arba vaniliniai ledai.

Patarimas – sviesto glazūroje jokiu būdu nekeiskite tepių riebalų mišiniu ar margarinu, sugadinsite ne tik skonį, bet ir vaizdą.