Sveikiname konkurso nugalėtojus - tai Aldona, Regina ir Marius. Su jais susisieksime el. paštu.

O kaip Jūs stiprinate organizmą? Galbūt Jūsų mama ar močiutė perdavė Jums slaptų sveikatą stiprinančių receptų? Pasidalinkite jais ir 3 geriausių laiškų autoriai gaus puikių prizų „Nutrilite“ vitaminų: „Daily“ vitaminų, kurių vertė 18,20 euro ir „Omega 3“, kurių vertė 40,60 euro.

Savo receptus arba patarimus rašykite šio straipsnio komentaruose iki lapkričio 26 d., nepamiršdami nurodyti savo el. pašto, kad galėtume su jumis susisiekti.


„Nutrilite Omega-3“ komplesas – tai maisto papildas su žuvų takais, kurių sudėtyje yra omega-3 riebalų rūgščių. Omega-3 rūgštys yra esminės riebalų rūgštys, jas reikia gauti su maistu, nes žmogaus organizmas jų nesintetina.

„Nutrilite Daily“ sudėtyje yra pagrindiniai svarbiausių vitaminų ir mineralų kiekiai, suteikiantys jums pasitikėjimą, kad savimi rūpinatės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)