„Šiandien mano sesers 39-asis gimtadienis. Nemačiau jos nuo 2005 m., – feisbuke nuoskaudą liejo moteris. – Mano dukra, matydama, kaip tai man svarbu, prieš 10 metų sukūrė el. paštą angelnearyou@gmail.com (gal tai neatrodo rimtai, bet tai mano elektroninis paštas jau dešimt metų).

Kaip norėčiau, kad tie 10 metų būtų tik piktas juokas ir mes galėtume kartu švęsti gimtadienį. Bet šiandien galiu nusiųsti jai tik geriausius linkėjimus ir palikti gėlių ant kapo.“

Atviras moters laiškas socialiniame tinkle sulaukė daugybės palaikymo. Jos draugai ir sekėjai feisbuke negailėjo užuojautos žinučių.

Išliejusi širdį, moteris pasidalijo ir daina, kuri, kaip ji pati rašė, jai primena seserį. „Iki šiol verkiu, kai ją išgirstu“, – atviravo A. Zuokienė.

Apie seserį, kuri prieš dešimtmetį pasitraukė iš gyvenimo, moteris neatvirauja. Anksčiau ji yra prisipažinusi, kad tai jai per daug skausminga tema.

Tą ji pakartojo ir po atviru įrašu feisbuke: „Gal kada nors norėsiu apie tai pasisakyti ar padaryti kokį veiksmą. Bet dar ne dabar. Tik viena žinau, jei prieš pakeldami ranką prieš save žmonės žinotų, kaip nepakeliama toliau gyventi – nuolatos – kasdien – jų artimiesiems. Gal bet tai juos sustabdytų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (450)