Man davė Debesėlio vardą, gal dėl to, kad rytais globėją žadindavau savo baltomis ir minkštomis letenėlėmis, o vakare šildžiau pavargusius po darbo pečius, tupėdamas ant jų. Globėjui tapau našta, nes gyvenau nuomojamame bute, o buto šeimininkams aš nepatikau, matyt dėl to, kad neatsiliepiau kviečiamas vardu, nors nuo gimimo aš juk nieko negirdžiu šiame pasaulyje. Tad mane nutarė atiduoti. Bet...

Buvau radęs naujus namus tik labai trumpam, gal dienai, o gal dviem, nes labai norėjau pasirodyti ir pagavau pelę. O ta pelė pasirodė esanti naujųjų namų gyventojas – žiurkėnas, tiksliau, buvo, ir buvo tikriausiai geresnis ir mylimesnis už mane. Ryte supratau, kad tie žmonės mane nori užmigdyti, vien todėl, kad esu katinas, kuris vykdo savo katiniškas pareigas. Bet šiuo metu kol kas esu saugus ir ieškau rimtų žmonių, kurie nori priimti mane į savo gyvenimą.

Aš draugauju su šunimis, aš esu paklusnus ir geras ir žinoma šiek tiek išdykęs, juk aš katinas. Esu kurčias, tad negaliu gyventi lauke, labai norėčiau gyventi šiltame bute su mane mylinčia šeima, todėl prašau jūsų padėti man pagaliau surasti savo žmogų, kuriam kurtumas ir mano medžioklė netrukdys, o aš atsilyginsiu savo meile ir draugyste.

Esu jaunas, sveikas ir beveik laimingas... Beveik, nes neturiu to, ko man reikia labiausiai, mano žmogaus... Mes dar nesutikom vienas kito. Aš pažadu, kad būsiu pats pačiausias!

Susisiekti: tel. 8 656 22 787 (šiuo metu Debėsėlis yra Šilalėje)